Gratis levering bij 6 maanden of meer
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Duurzaam tot circulair
Gratis levering bij 6 maanden of meer
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Duurzaam tot circulair

Projectinrichting

Student Furniture Holland is dé duurzame specialist op het gebied van projectinrichting van studentenkamers en studentencomplexen. Voor de korte termijn kunt u bij ons meubilair huren en voor de lange termijn bieden wij de voordelige “aan- en terugkoopregeling” als oplossing. Welke vorm u ook kiest, u zorgt er via ons voor dat het meubilair een herbestemming krijgt. Op die manier kunt u de inrichting van bijvoorbeeld short stay studenten gemakkelijk realiseren.

Student Furniture Holland streeft ernaar om op een laagdrempelige een circulaire projectinrichting van studentenhuisvesting te realiseren. In een traject van 5 jaar willen we namelijk voor 80 procent van ons meubilair een herbestemming vinden. We garanderen daarom dat het meubilair wat u koopt of huurt na de looptijd weer teruggenomen wordt. 

Welke vorm u ook kiest, uiteraard zorgen wij ervoor dat het interieur voor veelal internationale studenten voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Het voor een groot deel zelfgemaakte meubilair is zeer bestendig ("hufterproof") en onderhoudsvriendelijk. 

Huurmodel

Huren van meubilair is dé oplossing waar het gaat om een complex wat tijdelijk de bestemming studentenhuisvesting krijgt. Het huurmodel is dan ook een ideale oplossing als het gaat om bijvoorbeeld de inrichting bij leegstandsbeheer. Leveren, monteren, ophalen en onderhoud zijn naar wens inbegrepen. Het meubilair krijgt na de looptijd een tweede leven in een ander complex. Uw project kan via dit model dus al het predicaat circulair krijgen. Student Furniture Holland raadt het huren van meubilair voor uw projectinrichting aan bij een looptijd korter dan 3 jaar.

Aan- en terugkoopmodel

Student Furniture Holland streeft ernaar om binnen vijf jaar voor minimaal 80 procent circulair te zijn. Groeit u met die ambitie van Student Furniture Holland mee? Ga dan bij een projectinrichting met een langere looptijd (3+ jaar) voor de “aan- en terugkoopregeling”. Student Furniture Holland koopt gegarandeerd aan het einde van de looptijd het meubilair terug en zorgt voor een nieuwe bestemming. We refurbishen het meubilair of zoeken naar een bestemming waar de grondstoffen een zinvol tweede leven krijgen. Op die manier is de retour geborgd. Bovendien verdient u aan de afvoer van het meubilair.  

Concepten

 • Basisconcept:  
  In overleg stellen wij een budgetpakket samen met daarin de minimale behoefte van de student.
 • Ontzorgingsconcept: 
  Stel per kamer vast welk meubilair u voor uw doelgroep wenst en wij stellen een op-maat-oplossing voor. Van gemeenschappelijke ruimten tot badkamers en van studentenkamers tot keukens.
 • Exclusief concept:  
  Personaliseer het meubilair met bijvoorbeeld een afbeelding van de woonplaats op de kledingkast. Hét concept om een “welkom-thuis-gevoel” te creëren.
 • Combi-concept: 
  Een multifunctionele bestemming? Bijvoorbeeld werkplekken en studentenkamers in een complex? Student Furniture Holland denkt graag mee waar het gaat om een adequate invulling met passend meubilair.
 • Noodoplossing:  
  Veel studentensteden kampen met een piek aan (inter)nationale studenten net na de zomer. Om die piek op te vangen kunnen we snel en adequaat noodopvang meubileren om die piek op te vangen.

Van duurzaam naar circulair

Binnen 5 jaar voor 80 procent circulair. Dat is het doel van Student Furniture Holland waar het gaat om projectinrichting van studentenkamers. Het meubilair wat we zelf produceren is grotendeels al circulair. Voor de overige producten zoeken we zo snel mogelijk een oplossing die binnen budget een passende oplossing voor een tweede leven biedt. Vanwege die circulaire ambitie heeft Student Furniture Holland 1 range met zeer hoogwaardige producten. Op die manier is het eenvoudiger om voor elk product een herbestemming te vinden die past bij een circulaire manier van werken. Daarnaast houden we middels deze werkwijze de prijs van het meubilair binnen elk budget.

Handgemaakt meubilair

Handgemaakt en binnen elk budget. Dat is de werkwijze van Student Furniture Holland. Het grootste deel van het meubilair produceren we namelijk in onze eigen werkplaats. Op die manier borgen we de kwaliteit en daarmee de levensduur van het meubilair. Het grootste deel van ons handgemaakte meubilair is daarnaast al circulair. De materialen die we kiezen kunnen na afloop namelijk terug de keten in. Met zorgvuldig gekozen duurzame materialen zorgen we ervoor dat het meubilair met een eigentijds uiterlijk een zeer "hufterproof" ontwerp krijgt en uiteraard is het meubilair onderhoudsvriendelijk.

Gepersonaliseerd meubilair

Met Student Furniture Holland maakt u het meubilair voor de studenten persoonlijk. Zo kunt u de kledingkasten bijvoorbeeld de signatuur van de woonplaats van de student of uw organisatie meegeven. Wat u ook wilt realiseren, we denken graag met u mee om de student een “welkom-thuis-gevoel” te geven. 

Neem contact op over uw project

Contactpagina