Gratis levering bij 6 maanden of meer
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Duurzaam tot circulair
Gratis levering bij 6 maanden of meer
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Duurzaam tot circulair

Wie zijn wij?

Student Furniture Holland is sinds 2016 de vertrouwde partner als het aankomt op het huren van meubilair door studenten en projectinrichters. Door meubels te verhuren zorgen we ervoor dat het meubilair na gebruik weer een mooie bestemming krijgt bij een volgende gebruiker. Onze organisatie streeft ernaar om binnen 5 jaar voor 80 procent van het meubilair een circulaire bestemming te vinden. Duurzaam zijn we nu al, circulair is onze ambitie.

Van duurzaam naar circulair

Student Furniture Holland streeft ernaar om binnen 5 jaar voor 80 procent van het meubilair een circulaire bestemming te vinden. Het meubilair wat we zelf produceren is grotendeels al circulair. Voor de andere producten zoeken we zo snel mogelijk een oplossing die passend is bij een circulaire manier van werken. Draag jij door meubilair bij ons te huren jouw steentje bij?  

Handgemaakt meubilair

Handgemaakt en toch binnen budget. Dat is de werkwijze van Student Furniture Holland. Het grootste deel van het meubilair produceren we namelijk in onze eigen werkplaats. Op die manier borgen we de kwaliteit en daarmee de levensduur van het meubilair. Met zorgvuldig gekozen, duurzame materialen zorgen we ervoor dat het meubilair met een eigentijds uiterlijk een zeer bestendig ontwerp krijgt.

Gepersonaliseerd meubilair

Student Furniture Holland vindt het belangrijk dat studenten een “welkom-thuis-gevoel” krijgen als ze ergens gaan wonen. We kiezen er daarom voor om bijvoorbeeld de kledingkasten met typisch Hollandse afbeeldingen uit te rusten. In veel gevallen lukt het om de woonplaats van de student terug te laten komen binnen het ontwerp.  

Servicegebieden

Student Furniture Holland maakt het huren van meubilair voor particulieren mogelijk in heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen en van Middelburg tot Amsterdam. Meubelverhuur is er, zoals onze naam al doet vermoeden, voor iedereen in Nederland.

Wat onze klanten vinden

Onbezorgde studententijd

Student Furniture heeft mij een onbezorgde studententijd in Nederland bezorgd. Een absolute aanrader voor schappelijke prijzen

John

Ideaal voor mijn stage in Amsterdam

Het huren van mijn meubilair was bij Student Furniture Holland niet alleen erg gemakkelijk, de meubels hadden ook nog eens een ontzettend gaaf design. 

Furkan

Ideale oplossing

De ideale oplossing voor mijn ongemeubileerde kamer. Op de dag van aankomst gebracht en op de dag van vertrek weer gehaald!

Saar

Direct bestellen