Gratis levering bij 6 maanden of meer
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Duurzaam tot circulair
Gratis levering bij 6 maanden of meer
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Duurzaam tot circulair

Concept

Huren van meubilair voor iedere student mogelijk maken. Dat is het concept van Student Furniture Holland. Brengen, halen, monteren en onderhoud zijn inbegrepen zodat jij onbezorgd focus kunt houden op je studie. Hoe langer je meubels bij ons huurt, hoe lager het bedrag per maand. 

Naast gemakkelijk is meubels huren ook nog eens een mooie manier om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Wij zorgen er namelijk na afloop van jouw huurperiode voor dat het meubilair weer een herbestemming krijgt bij een volgende student. Uiteraard wordt al het meubilair van Student Furniture Holland bij inname grondig gereinigd en gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Op die manier zijn de meubels die je huurt altijd in nieuwstaat.

Het meubilair van Student Furniture is naast duurzaam ook nog eens eigentijds en persoonlijk. Jouw kledingkast krijgt bijvoorbeeld een mooie afbeelding van een typisch Nederlands tafereel mee. Op die manier geef je jouw kamer naast duurzaam meubilair ook nog eens een mooie decoratie. 

Hoe werkt het?

Stap 1

Selecteer de periode waarin je meubilair wilt huren. Aan de hand van de looptijd wordt er een kortingspercentage berekend. Hoe langer je huurt, hoe voordeliger het wordt.

Stap 2

Je kunt jouw meubelpakket naar wens samenstellen door het bestelproces te doorlopen.

Stap 3

Je rekent de eerste maand inclusief borg af en krijgt van ons een bevestiging toegestuurd.

Stap 4

Je bestelling wordt op het overeengekomen moment bezorgd en op de gewenste datum weer opgehaald.

Meer weten?